Tuin aanleg

Het aanleggen van een tuin is een vak apart. Eerst is goed nagedacht over het tuinontwerp, de tuininrichting en de beplanting. Daarna kan de tuin daadwerkelijk aangelegd worden. De allround hoveniers van R & M zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alle soorten  tuinen en leggen zorgvuldig en met oog voor elk detail uw tuin aan. Wij nemen slechts genoegen met het allerbeste resultaat, dat mag u van ons verwachten.

Er wordt hard gewerkt met de meest geavanceerde gereedschappen, machines en hulpmiddelen. De technische uitwerking van bouwkundige materialen kunnen daarom veilig, vakkundig en zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Het gebruik van duurzame materialen is voor ons een standaard gegeven.

Bij de oplevering van uw tuin krijgt u van ons ook advies hoe u het beste uw tuin kunt onderhouden. Naast het zelf onderhouden van uw tuin, kunt u natuurlijk ook R & M Hoveniers het onderhoud laten verzorgen. Wij zorgen er dan voor dat in alle jaargetijden uw tuin er goed verzorgd blijft uitzien. De tuin aanleg van R & M staat garant voor een prachtige tuin