Onderhoud

R & M Hoverniers - tuinonderhoudTuinonderhoud vergt veel tijd en de nodige ervaring. Regelmatig tuinonderhoud komt de groei en bloei van planten in uw tuin ten goede. Onder tuinonderhoud hoort ook het snoeien van bomen en hagen. Dit is een lastige en tijdrovende klus. De hoveniers van R &M verzorgen het onderhoud van uw tuin met zorg en passie.
U kunt bij ons ook een jaarcontract voor het tuinonderhoud afsluiten. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin er het hele jaar door netjes en verzorgd uit blijft zien. In overleg met u maken we een jaarplanning over de werkzaamheden en de dagen die u het beste uitkomt. U ontvangt de planning voorafgaand aan het jaar. U weet dan precies wanneer wij het tuinonderhoud komen verrichten en welke werkzaamheden er verricht zullen worden.

Een exclusieve tuin verdient tenslotte aandacht om te zorgen dat deze het hele jaar door tot zijn recht komt. Zo heeft u tijd voor andere dingen en kunt u tegelijkertijd zorgeloos genieten van een goed onderhouden tuin die mooi is in ieder seizoen van het jaar.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor het tuinonderhoud bij uw woning of bedrijfspand.