Klanten

Gedeeltelijke renovatie tuin

18-03-13 | Dhr. Liesting, Rhenen

We zijn heel tevreden over de manier waarop deze mannen de werkzaamheden hebben verricht. Ondanks het slechte weer hebben ze keihard gewerkt en hebben de klus voor een schappelijk bedrag verricht.

 

Taxus rooien en afvoeren

25-02-13

Bijzonder prettige lui, keurig werk afgeleverd en ook opgeruimd, en voor kleine meerprijs nog wat hout afgevoerd. Zou ze zonder twijfel opnieuw inhuren.

 

My Garden Plan

Referentie

23-05-12 | Dhr. Kaichouhi, Vianen ut

R&M Hoveniers, een bedrijf van vakmensen meer kun je er niet aan toevoegen. Ik heb opdracht gegeven voor: 1. Het plaatsen van 25 mtr. schuttingen met 1 poortdeur. Plaatsen van betonpalen, tussen palen onderplaat met daarop houten schuttingdeel 180×180. 2. Uitvlakken zandbed op afschot. Verdichten zandbed zware trilplaat. Zetten afsluitbanden voor gazon. Zandbed afstrooien met portland cement. 3. Aanleggen bestrating 62m^2, natuursteen tegels 60x60x2.5cm in halfsteens verband geen voeg. Bestrating invegen met aanwezige zand. 4. Afvoeren restmateriaal en afval grond. 5. Gazon aanleggen 260x360cm. Verdichten en aanbrengen graszoden. Deze is echt perfect uitgevoerd. Deze mensen werken hard en stipt op tijd en komen hun afspraken na. Gewoon top! Ron en Marco, nogmaals bedankt en het gaat jullie goed.

 

Aanleg tuinbestrating

De contacten verliepen prima. Ik had stenen voor een ander verband gekocht dan dat er volgens de opdracht gelegd moest worden, maar dat is netjes opgelost.

Na enige tijd bleken sommige tegels ietwat te laag te liggen en dat is ook netjes opgelost. Tot op heden ziet het er allemaal prachtig uit. Alleen bleek er nog veel zand over te zijn dat bij de eerste inspectie van de tuin kennelijk over het hoofd was gezien.

 

Plaatsen tuinschermen

14-10-11 | Mevr. weggelaar, Amsterdam zuidoost

Prima klus uitgevoerd, komen afspraak netjes na en leveren goed werk.

 

Tuin opnieuw betegelen + deel schutting plaatsen

De heren waren snel aanwezig voor bezichtiging, offerte volgde snel daarna, de prijs en werkzaamheden waren duidelijk.
De opdracht is netjes en snel afgehandeld. Binnen 5 dagen was de tuin helemaal gedaan. Leeg gehaald, zand gestort, opgehoogd, betegeld, schutting geplaatst en de stroomvoorzieningen verplaatst. De tuin ziet er ontzettend netjes en strak uit! Wij zijn zeer tevreden.
Ik vraag me echter af of het ontbreken van banden/borders straks geen problemen gaat opleveren, maar dat is een kwestie van afwachten.

 

Tuinaanleg nieuwbouwwoning

16-06-11 | Dhr. , Vleuten

Ron en zijn collega hebben vorige maand onze tuin. Onze tuin ziet er prachtig uit en is absoluut naar onze tevredenheid aangelegd. Zij konden op onze verzoek al binnen een week beginnen met de aanleg van onze tuin.

Zij zijn alle afspraken netjes nagekomen en hadden onze tuin binnen de afgsproken tijd aangelegd. We hebben R&M Hoveniers ervaren als zeer professionele en flexibele vakmannen en zouden hen zeer zeker bij anderen aanraden.

Harstikke bedankt R&M Hoveniers!

 

+/- 40 m2 bestraten + bloembakken

Referentie

18-05-11 | Mevr. Ooms, Almere

Vakmannen! Zeer professioneel en gedreven. Wij hebben een fantastische tuin gekregen door het meedenken van deze vakmannen.

 

Klanten over R & M Hoveniers